Scroll Top
Golemi Mahera, 31100 Lefkada, Greece
Sigurnosna oprema, proverena i pouzdana

Upravo takva LALIZAS sigurnosna oprema je prepoznata od strane nautičkog osiguranja YACHT-POOL INTERNATIONAL, te je preporučena kao jedina predložena opcija ovog međunarodnog osiguranja koje ima više od 40 godina rada i isustva na evropskom tržištu.  To zapravo znači da predstavnici YACHT-POOL osiguranja glasaju za LALIZAS prsluke za spasavanje kao najbolje i u pogledu kvaliteta i u pogledu cene.
LALIZAS nudi široku lepezu opreme za spasavanje sa brojnim opcijama, pogotovo kada su u pitanju spasilački prsluci. Naime, na popisu proizvoda mogu se pronaći i visokokvalitetne prsluke za spasavanje na naduvavanje (ISO & SOLAS odobreni) i FOAM prsluci za spasavanje (ISO i SOLAS odobreni) koji ispunjavaju sve propise pod bilo kojom zastavom da plovite.
Sledeći svoju krilaticu da „sigurnost nije samo proizvod, to je i trajni proces!“, LALIZAS proizvodi za spasavanje dizajnirani su i proizvedeni pod najstrožom kontrolom ISO 9001 kvaliteta, u skladu sa standardima koja su postavila međunarodna tela kao što su Germanischer Lloyd, Bureau Veritas i Lloyd’s Register.
A priča o uspehu LALIZAS-a traje od 1982. godine u grčkom Pireju, jednoj od najvećih i najprometnijih evropskih luka, i to onoj sa velikim nasleđem. Sve ove godine firma je etablirana kao vodeći međunarodni proizvođač opreme za spasavanje sa komercijalnom prisutnošću u više od 127 zemalja, a predstavništva ima u zemljama kao što su: SAD, Dubai, Španija, Italija, Turska, Hrvatska, Crna Gora, Velika Britanija, Belgija, Bugarska, Ukrajina, Tajland, Indonezija, Panama, Kolumbija, Maldivi.
Povodom ovog događaja,  Lalizas Iasonas, menadžer marketing komunikacije u grupi LALIZAS je izjavio: „Posvećeni smo u proizvodnji najkvalitetnije sigurnosne opreme i veliko nam je priznanje što smo izabrani kao „Provereni i pouzdani“ partner (“Checked and Trusted”) za Yacht-Pool. Znači mnogo kad vas stručnjak za nautička osiguranja takve veličine predloži kao proizvođača sigurnosti. Ne igrate se sa bezbednošću ljudi; mi to shvatamo ozbiljno.

Izvor: Nautički Magazin

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.