Scroll Top

Team Building

IONIAN SAILING TEAM

Jedrenje Team Building

Želite da sa svojim kolegama sa posla provedete nedelju aktivnog odmora tokom koje ćete se još bolje upoznati i družiti se? Ili još bolje, vi ste poslodavac koji želi da nagradi svoje zaposlene za dobro obavljen posao a ujedno im omogućiti i da razvijaju timski duh?

Organizujte Team Building na brodu!

Šta je team building?
Team Building (team – tim, ekipa i building – građenje, stvaranje) je kovanica koja u prevodu znači građenje odnosno izgradnju tima. Koristi se na organizaciju korporativnih događaja tj druženja van uobičajenih poslovnih aktivnosti kako bi se unapredili rad i efektivnost zaposlenih a u cilju veće produktivnosti na poslu i postizanja boljih rezultata usled izgradnje kvalitetnijeg odnosa među zaposlenima.

Jedrenje je jedan od najpoluarnijih vidova Team Buildinga svake kompanije u svetu. Ova vrsta nagrade zaposlenih je se pokazala kao izuzetno dobra i korisna praksa za postizanje poslovnih ciljeva jer pre svega razvija timski duh, osećaj zajedništva, daje prostora za inicijativu i motiviše na uspešne poslovne poduhvate.
Bilo da ste vlasnik kompanije ili da vodite tim, iznenadite svoje kolege i organizujte Team Builing na brodu!
Uspeh je u svakom smislu zagarantovan!

jedrenje-team-building

Zašto Team Building?
Pored činjenice da povećava produktivnost zaposlenih, uz dobar Team Bulding možete razvijati i poslovne odnose sa vašim klijentima i poslovnim partnerima. Dugo pokušavate da sklopite posao sa menadžerima neke kompanije? Zašto ih ne biste odveli na zajednički Team Buiding i pokazali da ste spremni na saradnju i zajedničke uspehe? Ne možete pogrešiti!
Unapređujući timski rad u okviru firme, Team Building je namenjen uspešnosti zaposlenih u preduzeću jer omogućava dostizanje višeg nivoa komunikacije i interakcije zaposlenih, njihovo samopouzdanje i inicijativu. Takođe, omogućava bolje prihvatanje novih zaposlenih u postojeće radne gupe i brže uklapanje među
druge zaposlene.

Zašto je jedrenje pravi izbor?
Učesnici jedrenja uče kako da vode tim, da razmisljaju kao tim, da donose odluke i da brzo odgovore na postavljene zadatke. Ukoliko za svoje zaposlene organizujete Team Building na brodu, kroz ravijanje osećaja pripadnosti lako ćete stvoriti integrisan tim koji je orijentisan na stvaranje dobrih poslovnih rezultata i lojalnosti.
Kao i u svakoj kompaniji, na jedrenju svako ima svoje zadatke dodeljene prema veštinama i sposobnostima koje se moraju zajednički i usklađeno koristili kako bi se postigao uspeh. Članovi su upućeni jedni na druge i usput se prilagođavaju novonastalim situacijama.
Pored toga jedrenje omogućava zaposlenima da zajedno uživaju u zabavi, a samo zadovoljan tim je pobednički tim!
Team building se može organizovati nezavisno od veličine kompanije odnosno broja i potreba zaposlenih. Pogodan period za realizaciju je tokom aprila/ maja i septembra/ oktobra meseca.

Organizacija Team Building-a uključuje:
Najam broda/ jedrilice na 3, 7 ili 10 dana
Skippera i jos jednog člana posade
Hranu i piće na brodu
Transfer od/do marine
Organizaciju takmičenja – regate (za regatu je potrebno minimum 2 broda) i dodele diploma učesnicima, uz svečanu večeru.

Organizujte regatu!
Upravljate  velikom kompanijom koja ima više sektora poslovanja, ili vodite tim sačinjen od većeg broja ljudi? Organizujte regatu na kojoj će se zaposleni takmičiti i pritom doživeti nezaboravno iskustvo.
Za organizaciju regate potrebno je imati od 2 do 4 tima, odnosno od 6 do 24  učesnika. Regata traje od 1 do 3 dana, a posadu čine zaposleni koji su podeljeni po određenim kriterijumima. Na svakom brodu je profesionalni skiper koji upućuje članove posade u njihove zadatke, a svaki tim (posada) ima i svog kapetana – vođu tima.
Razvijanje takmičarskog duha unutar sektora je prilika da vaši zaposleni demonstriraju svoje veštine, spremnost za pružanje inicijative i pokažu da su spremni za dostizanje novih rezultata. Pored toga, krpz pozitivnu atmosferu, opuštanje i zabavu, stvara se osećaj lojalnosti kako grupi tako i samoj kompaniji.

I ne zaboravite da će kvalitetno vreme provedeno sa kolegama nesumnjivo doneti dobre rezultate na svim poljima!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.