Sajam nautike u Parizu

Tradicionalni sajam nautike u Parizu  održaće se od 2. do 10. decembra. Sajam nautike mesto je susreta profesionalaca i ljubitelja brodova, na kojem se predstavljaju noviteti u nautici, plovilima i pratećoj opremi, ali i otkrivaju nova turistička odredišta.

Posetioci mogu uživati u svetu jedrilica, motornih čamaca, opremi, novim tehnologijama, uslugama, iznajmljivanju, turizmu i ribolovu.

Sajam nautike u Parizu ove godine ima poseban fokus na kratke filmove o nautici, jedrenju, ribolovu i putovanjima.

U bioskupu će se svaki dan prikazivati kratki filmovi prikupljeni u partnerstvu sa glavnim međunarodnim filmskim festivalima.

Francuska se ponosi sa svojom nautičkom proizvodnjom i tvrde da su upravo oni svetski lideri u proizvodnji i prodaji motornih brodova, katamarana i jedrilica. Francuzi 70 posto svoje nautičke proizvodnje izvoze.

Sajam se održava u delu Pariza Porte de Versailles na unutarnjoj periferiji glavnog grada Francuske. Mesta za parkiranje vozila su zaista retka, ali je zato veza sa metroom (linija 8 i 12) i autobusom (linije 39 i 80)odličana.

Na sajmu postoje i mnogi ugostiteljski objekti koji su naravno vrlo skupi, kao i u celom Parizu,  pa je sendviče bolje poneti sa sobom.

Sajam je 2016. godine za 9 dana posetilo 205.000 posetilaca.

 

OSTAVI KOMENTAR

Call Now Button