Scroll Top

JEDRENJE SA DECOM

Da li ste znali da se ne morate odvajati od svojih mališana da biste išli na jedrenje? Još manje morate brinuti o njihovoj bezbednosti na brodu, jer jedrilica poseduje svu sigurnosnu opremu uz koju se možete opustiti i u potpunosti uživati u plovidbi sa celom svojom porodicom

Brod “Elena” je opasan mrežom koja štiti od svih potencijalnih nezgoda, dok će tokom plovidbe dete na sebi imati prsluk, kao dodatnu meru zaštite. Mališani se na brodu mogu igrati, družiti, i raditi gotovo sve što bi inače radili na plaži.

Potrebno je samo da ih povedete sa sobom i sve će biti učinjeno da se dobro zabave. Dok jedre deca uče mnoge zanimljive stvari. Na brodu im nikada ne može biti dosadno i zbog toga su uvek dobrodošla. Sa nama će naučiti da istražuju podvodni svet sa maskom i perajima za ronjenje, da skupljaju školjke, da pokušaju da ulove ribu ali će isto tako naučiti kako da koriste dvogled i kako da u atlasu pronađu mesto gde se trenutno nalaze. Ponesite njihove omiljene igračke jer na brodu imaju dovoljno prostora da se sa njima igraju. Skiperi će ih animirati isto kao što to rade obučeni ljudi na velikim kruzerima i verujte da će za vas i njih odmor biti prava avantura.

I dalje imate sumnju da je jedrenje prilika za porodični odmor? Znajte da je skipper tata sedmogodišnje Nađe koja u svojim najranijim godinama otkriva uzbudljivi svet jedrenja i plovi ne samo sa svojim roditeljima već i sa drugim članovima brodske posade! Tatina želja je da Nađa jednog dana postane najbolji ženski skiper!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.